Palaute asiakkailtamme

Lisää arvostelu

  Suurensin Mikhailin huulia ja olin tyytyväinen työhön sataprosenttisesti! Mestari esitti kaikki tarvittavat kysymykset ennen töitä ja suositteli minulle parasta täytettä. Injektiot tehtiin hyvin huolellisesti, ja 15 minuutin kuluttua kaikki oli valmista. Tein se tehtiin jäädyttämättä, eikä se sattunut. Nyt huulet ovat täydelliset, eivät ylisuuret, ja ne näyttävät luonnollisesti runsailta! Suosittelen tätä klinikkaa ja erikoislääkäriä.

  female icon

  Olga

  asiakkaamme

  Täällä saan hyvää palvelua. Aluksi puhdistin vain kasvoni, mutta nyt puhdistan hiukseni.) Jopa mieheni, joka ei huomaa mitään, kun vaihdan blondista ruskeaverikköön, huomasi muutokseni.

  female icon

  Marina

  asiakkaamme

  Tässä klinikalla tehdään kauneusinjektioita. Lääkäri on pätevä, eikä leikkausten jälkeen jää yhtään mustelmaa, mikä on mielestäni merkki ammattitaidosta. Ystävällinen henkilökunta.

  female icon

  Ekaterina

  asiakkaamme

  Mestarit ovat kokeneita. Henkilökunta on aina miellyttävää, vastaa aina nopeasti pyyntöihin ja sosiaalisiin verkkoihin asettamiini kysymyksiin ja on yhteistyöhaluinen. Mestarit ovat mukana, kaikki kerrotaan ja kysymyksiin vastataan-, ja toimenpiteet suoritetaan huolellisesti.

  female icon

  Elena

  asiakkaamme

  Lux-Medicuksella on hyvä lähestymistapa asiakkaisiin. Tein laser karvojenpoistoa koko keholle, joten minulla oli täysi selvittävä keskustelu kaikissa vaiheissa ennen menettelyä

  female icon

  Anastasia

  asiakkaamme

  Olen käyttänyt klinikan palveluja kolme kuukautta ja suositellut sitä perheelleni. Pidän laadukkaasta palvelusta, työntekijöiden ammattitaidosta ja näin ollen menettelyjen näkyvistä tuloksista.

  female icon

  Vasilisa

  asiakkaamme

  Kävin eri salongeissa pitkään, mutta vain tällä klinikalla he auttoivat minua. Kasvoissani oli rasvasoluja, ja yleensä ihon rakenne ei ollut paras, vaikka rakastan käyttää erilaisia öljyjä, olen aina huolehtinut itsestäni. Täällä sain hyvän puhdistuksen ja ammattimaisen kosmetiikan. Kasvot ovat nyt puhtaat ja iho pehmeä;) erittäin onnellinen.

  female icon

  Karina

  asiakkaamme

  Olin huulipunaspesialisti Mikhaililla.
  Henkilökunta oli kiltti ja klinikka oli puhdas. Olen iloinen, että tulin tänne. Se oli kivutonta, kiitos Nukutusaineen. Tohtori on fiksu, vastasi kaikkiin kysymyksiin yksityiskohtaisesti ja antoi suosituksia.
  Olen iloinen, että sain tietää sinusta.

  female icon

  Zhanna

  asiakkaamme

  Erinomainen klinikka ja lääkärit ovat ammattilaisia. Olen vakioasiakas, käyn usein. En ole katunut, että valitsin Lux-Medicuksen. Koko ajan, tein paljon erilaisia toimenpiteitä ja kaikki kerralla!!! Päätin, että Lux-Medicus on Helsingin paras klinikka!!!!

  female icon

  Julia

  asiakkaamme

  Käyn jatkuvasti klinikalla. Pidän erityisesti asiantuntijan pätevyydestä, hyvästä lähestymistavasta asiakkaaseen ja riittävästä hinnasta. Viimeksi suoritin hiilikuorinnan kurssin. Suosittelen menettelyä ja klinikkaa! Et tule katumaan!

  female icon

  Tatyana

  asiakkaamme

  Aloin saada nenäleikkauksia vanhetessani. Katsoin itseäni peilistä pitkän aikaa ja päätin toteuttaa ne. Ystäväni neuvoi minua menemään Lux-Medicus-klinikalle. Kirjauduin kuulemiseen, olin hyvin huolissani, mutta asiantuntija vakuutti minut siitä, että mitään kauheaa, ei ole, se ei satuta ja se osoittautui todeksi. En edes tuntenut mitään toimenpiteitä kasvoillani. Nyt olen ylpeä nuorennetusta kasvoistani ja pääsin vihdoin eroon komplekseista.

  female icon

  Klara

  asiakkaamme

  Toisen synnytyksen jälkeen ylipaino oli ongelma, eikä mikään auttanut. Ystäväni neuvoi minua menemään Lux-Medicus-klinikalle. Olin siellä kuukauden, ja nyt oloni on hyvä ja kevyt.

  female icon

  Polina

  asiakkaamme

  Aina hyvin pelottavaa uskaltautua leikkaukseen, sittan näin mainokset. Tulin Lux-Medicus-klinikalle. Asiantuntija oli erittäin helposti saatavilla ja mahdollisimman selkeä menettelyn suhteen. Päätin menettelystä enkä katunut sitä päivääkään! Kehotan teitä ottamaan heihin yhteyttä, ette kadu sitä!

  female icon

  Ksenia

  asiakkaamme

  Olemme sosiaalisissa verkostoissa

  Valikko