Diagnoosi

Makrolidiantibioottinen tai ihon ja hiusten tietokonediagnostiikka on menetelmä, joka ei ole samanlainen poikkeavuuksien havaitsemisessa niiden tilassa. Tämä hiusanalyysi on paljon tehokkaampi kuin silmämääräinen tutkimus, koska sen avulla lääkäri voi nähdä vahingoittuneen alueen 150-kertaisella suurennoksella.

Tässä tapauksessa hilseiden, alopesian ja muiden yleisten trikologisten ongelmien syistä ei ole lähes mitään epäilystä. Tietokoneeseen kytketyn mikroskoopin ja videokameran avulla tohtori näkee potilaan epämiellyttävien oireiden syyt ja voi välittömästi hahmotella tehokkaita tapoja poistaa ne.

Oikea-aikainen hiustenlähtö on erittäin tärkeää liiallisen hiustenlähtön yhteydessä. Trikologi tarkistaa välttämättä tyhjien munarakkuloiden määrän, josta voidaan asianmukaisesti hoidettuna vielä kasvaa uusia sauvoja. Lisäksi mikrodiagnostiikan avulla voi määrittää nopeasti hiusten kehitysasteen. Perustuu kaikki tiedot on saatu, lääkäri määrittää, missä määrin taudin ja, jos se ei ole liian kehittynyt, säädetään hoito, joka todella auttaa pysäyttää hiustenlähtö.

On helppoa käyttää hiusten tietokonediagnostiikkaa ja tunnistaa niiden haurauden syy: tätä varten on tutkittava hehkulamput ja hiussauvat pään eri alueilla.

Joka vuosi, usein stressi tulee yhä yleisempi syy trichological sairauksia-nämä ovat kustannuksia modernin elämänrytmin. Mikro-diagnostiikkaan osoittaa selvästi seuraukset stressi: juuret ovat kaventuneet, ja enemmän tuhoalueilla henkilön pään, pidempi kehon kärsi.

Joissakin tapauksissa potilaalle annetaan jopa suositus käydä psykologin luona: muussa tapauksessa päänahan terveyteen kielteisesti vaikuttavat prosessit eivät yksinkertaisesti pysty lopettamaan. Lisäksi stressi vähentää B-vitamiinin imeytymistä, mikä on välttämätöntä pigmentaation ylläpitämiseksi. Tämän vuoksi tämä tekijä johtaa usein haurauteen, ohentumiseen ja hiustenlähtöön, mutta myös ennenaikaiseen harmaaseen hiukseen.

Ilmoittaudu ilmaiseen konsultointiin


  Kaikkien klinikoiden osoitteet

  FINLAND – HELSINKI

  Fredrikinkatu 64, 00100 Helsinki

  (+358) 44 242 9420

  Olemme auki:

  Ma-Pe: 09:00 – 19:00
  La-Su: sopimus

  ESTONIA – KESKLINN

  Jõe 2B, 10151 Tallinn

  (+372) 677 677 1

  Olemme auki:

  Ma-Pe: 09:00 – 19:00
  La-Su: sopimus

  ESTONIA – MUSTAMÄE

  Sipelga 2, 13423 Tallinn

  (+372) 6 700 888

  Olemme auki:

  Ma-Pe: 10:00 – 19:00
  La-Su: sopimus

  ESTONIA – LASNAMÄE

  Linnamäe tee 3, Tallinn

  (+372) 6 797 797

  Olemme auki:

  Ma-Pe: 09:00 – 19:00
  La-Su: sopimus

  Olemme sosiaalisissa verkostoissa

  [elfsight_instagram_feed id=”4″]

  Viimeaikaiset arvostelut

  Saatat olla kiinnostunut

  Valikko