1. Etusivu
 2. Инъекционная Косметология
 3. Mesoterapia

Mesoterapia

Erityisesti sinua varten valittujen ihon sisäisten vitamiinien, kivennäisaineiden, lääke-ja homeopaattisten valmisteiden injektiotekniikka

Tehokasta. Menettely ratkaisee monia kosmeettisia ongelmia.

Fysiologia. Paikallisten ongelmien ratkaisemisen lisäksi elimistö on yleisesti ottaen parantunut.

Pysyvä vaikutus. Tulos säästyy kuudesta kuukaudesta puoleentoista vuoteen.

Kuntoutuksen puute. Ihovaurio viivästyy useita tunteja

Mitä mesoterapia on?

Mesoterapialla on vaikeuksia ongelman paikallisen ilmentymän kanssa. Kun annoksia lääkkeitä annetaan suoraan alueelle, se tarvitsee korjausta, ”suihkutetaan” koko keho. Halutun esteettisen vaikutuksen saavuttamisen vuoksi haittavaikutukset on suljettu pois.

Mesoterapiasekoitusten koostumus on aina ainutlaatuinen, ja se valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Monopreparaatteja käytetään harvoin. Tavallisesti käytetään määrätyllä valmistusmenetelmällä valmistettuja tai lääkärin itsensä tekemiä „cocktaileja“.

Tärkeimmät valmisteet ovat vitamiinit ja hivenaineet (Zn, Co, Mg, P, S, Se, K). Ne tuottavat ihoenergiaa ja toimivat kiinteinä komponentteina toimenpiteen aikana.

Cocktailiterustuvat hyaluronihappoon ja edistävät ihon aineenvaihduntaa, torjuvat kuivumista ja antaa havaittavissa olevaa kasvojen nuorentamista. Kollageeni ja elastiini tekevät ihon kiinteäksi ja joustavaksi, mikä vahvistaa ovaalinmuotoisia kasvoja.

  Ennen ja jälkeen valokuvien

  Ei tuloksia.

  • Ikään liittyvät ihomuutokset
  • Kasvorypyt
  • Kuiva, iho
  • Öljyinen, huokoinen iho
  • Raskausarvet ja atrofiset, hypertrofiset, keloidiarvet
  • Ruusufinni,i, telangiectasia
  • Akne
  • Alopecia, seborrhea, hilse
  • Kirurgisten toimenpiteiden jälkeinen kuntoutus, kemiallinen, mekaaninen kuoriminen, laserihon uudelleenpinnoitus

  Tulos

  Parantaa veren ja imunesteen kiertoa
  Hienot kasvorypyt ovat tasoittuneet. Vähentää syviä ryppyjä
  Pigmenttipaikat menettävät kylläisyyttä, koska värjäytyminen melaniinia
  Paikalliset rasvakasautumat hävitetään, hajoamistuotteet ja ylimääräinen neste poistetaan.
  Vähentää erityyppisten urien ja arpien vakavuutta
  Palauttaa ihon ulkonäön ja rakenteen. Se parantaa sävyään.
  Aknen ja aknen jälkeiset vaikutukset poistuvat. Tulehdusprosessit lopetetaan
  Verisuonet katoavat. Vahvistaa verisuonien seinämiä
  Selluliitin aiheuttama ”appelsiininkuorten” vaikutus on ohimenevä. Iho on tasoittunut
  Monia trikologisia ongelmia on ratkaistu: alopecia, seborrhea, hilse jne.

  Mesoterapia

  Mesoterapiassa on merkittävää sen monimutkainen vaikutus: täydentävät toisiaan, komponentticocktail on synergiaa, tehostaa vaikutusta toisiinsa.

  Päänahan mesoterapia on suhteellisen uusi, mutta jo nyt suosittu palvelu. Tämä on yksi tehokkaimmista menetelmistä hoitaa hiustenlähtöä, rikkoutumista, kuivumista, kaksihaaraisia hiuksia.

  Asiantuntijat meidän klinikalla valitsevat erityisiä lääkkeitä, jotka stimuloivat ihon ja karvatuppien verenkiertoa, sekä sisältävät vitamiineja, hivenaineita, aminohappoja ja muita komponentteja. Pääsääntöisesti voimme valita monipuolisen ruokavalion jokaiselle hiusmuodolle.

  Päänahan mesoterapia tarjoaa yksilöllisen lähestymistavan kullekin potilaalle ja lääkkeen valinnan ratkaistavien ongelmien mukaan.

  Tämän seurauksena hiusten kasvu kiihtyy, niiden rakenne ja ulkonäkö paranevat, suolatasapaino normalisoituu ja hilse katoaa.Päänahan mesoterapialla on pitkän aikavälin vaikutus, ja usein auttaa selviytymään tällaisia monimutkaisia ongelmia hiustenlähtö (kaljuuntuminen, hiustenlähtö), ja jopa keskeyttää harmaiden hiuksien muodostumisen.

  Miten mesoterapia suoritetaan

  Menettely olisi uskottava sertifioidulle lääkärille tai kosmetologille – tutkittuaan ongelma-alueeet, hän valitsee halutun kurssin keston ja optimaalisen joukko lääkkeitä.
  Mesoterapia on lähes kivuton, kuitenkin, jos puhumme ohuesta, herkästä ihosta, anestesiakreemiä käytetään.
  Injektiosyvyys on enintään 0,6 mm. Se suoritetaan joko manuaalisesti tai käyttämällä erityisiä automaattisuuttimia (niin sanottu ”mesoterapialaitteisto”). Pistosalueen punoitus, joka on tyypillinen kaikille injektioille, häviää muutaman tunnin kuluttua.

  Jälkeen mesoterapiaistunnon (sekä minkään injektion jälkeen), on suositeltavaa noudattaa muutamia yksinkertaisia suosituksia ihonhoitoon. Käytä kosmetiikkaa herkkään ihoon. Tulehduslääkkeitä tarvitaan myös. Voit valita erityisen maskin tai ostaa apteekista voidetta ”Panthenol” tai ”Bepanthen”, joka lievittää ärsytystä ja edistää ihon nopeaa paranemista.

  Ensimmäisiä positiivisia muutoksia on havaittavissa toisen tai kolmannen istunnon jälkeen, mutta saavuttaaksemme vakaan tuloksen, menettely on toistettava vähintään 4-5 (ja usein 8-10) kertaa viikon välein.

  Vaikutus kestää noin 6 kuukautta, ja sitä voidaan pidentää kahdella tavalla – jokotoistolla, tai suorittamalla säännöllisiä huoltomenettelyjä (1-2 kuukausittain).

  Vasta-aiheet

  Mesoterapia itsessään on täysin turvallinen (lukuun ottamatta tapauksia, joissa väärä lääkkeiden valinta , joka aiheuttaa allergisen reaktion tai on potilaalla on yksilöllinen intoleranssi).

  Pidättäydytään menettelystä, jos jollekin injektiomenetelmälle on olemassa yleiset vasta-aiheet:

  • Raskaus ja imetys
  • Akuuttien tautien, virussairauksien ja tulehdusprosessien esiintyminen hoidetulla alueella
  • Veren hyytymistä haittaavien tautien esiintyminen
  Taianomainen muutos

  Yleensä iho muuttuu heti mesoterapiamenettelyn jälkeen sileäksi ja joustavaksi. Mesotrapian jälkeen reisien takana on myös selkeää paranusta: iho on tasaisempi, on habaittavissa väkemmän „appelsiininkuorimaisista“ ihoa.Kuitenkin, kaikki nämä muutokset, jotka tekevät tällaisen vaikutelman asiakkaille, on selitetty yksinkertaisesti kudosten turvotuksella injektioiden jälkeen. Monissa tapauksissa kuitenkin ensimmäisen turvotuksen laantumisen jälkeen ihossa tapahtuu uusia muutoksia, ja se alkaa todella näyttää nuoremmalta ja vakaammalta. Myöskään tässä tapauksessa muutokset eivät välttämättä johdu lääkkeiden sisältämistä aineista. Kuten edellä on jo todettu, ainakin osittain nämä vaikutukset johtuvat siitä, että neuloja työnnetäessä o aiheutetaan suojareaktio, joka johtaa lisääntyneeseen kollageenin synteesiin, verenkierron stimulaation ja solujen uusiutumisen nopeutumiseen. Muut menettelyn tulokset määritetään taas sen mukaan, mitä lääkkeitä on annettu. Esimerkiksi anti-inflammatorinen lääke on epäilemättä tehokkaampi tulehtunuseen mustapäähän kuin applikoitaessa samaa tuotetta iholle. Toinen esimerkki on valkaisuaineen käyttöönotto juuri pigmenttipisteen alueella. Tulokset riippuvat myös siitä, kuinka tarkasti lääkettä annetaan-sen on osuttava tarkasti määriteltyyn ihoalueeseen.

  Kysymyksiä ja vastauksia

  Mesoterapian hinnat

  Mesoterapia
  1 Menettely3 Menettelyt5 Menettelyt
  Mesoterapian kasvot 65 €175 €275 €
  Mesoterapian kasvot + niska 75 €200 €310 €
  Mesoterapia kasvot + kaula-aukko 95 €255 €415 €
  Mesoterapia keho 85 €243 €390 €
  Mesoterapia hiusten hoito 75 €213 €335 €
  Mesoterapia kaksinkertainen leuankorjaus 85 €243 €390 €
  Mesoterapia hiussuonet, pigmentit 65 €175 €275 €

  Ilmoittaudu ilmaiseen konsultointiin


   Kaikkien klinikoiden osoitteet

   FINLAND – HELSINKI

   Fredrikinkatu 64, 00100 Helsinki

   (+358) 44 242 9420

   Olemme auki:

   Ma-Pe: 09:00 – 19:00
   La-Su: sopimus

   ESTONIA – KESKLINN

   Jõe 2B, 10151 Tallinn

   (+372) 677 677 1

   Olemme auki:

   Ma-Pe: 09:00 – 19:00
   La-Su: sopimus

   ESTONIA – MUSTAMÄE

   Sipelga 2, 13423 Tallinn

   (+372) 6 700 888

   Olemme auki:

   Ma-Pe: 10:00 – 19:00
   La-Su: sopimus

   ESTONIA – LASNAMÄE

   Linnamäe tee 3, Tallinn

   (+372) 6 797 797

   Olemme auki:

   Ma-Pe: 09:00 – 19:00
   La-Su: sopimus

   Olemme sosiaalisissa verkostoissa

   [elfsight_instagram_feed id=”4″]

   Viimeaikaiset arvostelut

   Saatat olla kiinnostunut

   Valikko