1. Etusivu
 2. Инъекционная Косметология
 3. Aptos-säikeet

Aptos-säikeet

Esteettinen korjaus, jossa yhdistyvät kosmetologian ja plastiikkakirurgian edut.

Yksittäin räätälöidyt ratkaisut

Luonnollisin tulos
Maksimiturvallisuus, minimaaliset vammat ja pitkäaikaiset vaikutukset

Nopea näkyvä tulos

Mitä nyt?

Kasvojen ja kehon nostaminen 3D-Nano-mesoniiteilla ei-kirurginen menetelmä. Menettely Lux-medicus Tallinnan klinikalla suoritetaan chief asiantuntija injektio menetelmiä ja laser-teknologiaa Virossa, Mihail Kordas. Työkokemus yli 15 vuotta. Yli 10 000 asennettua masoniittia. Parhaiden tekniikoiden yhdistelmä esteettisessä lääketieteessä.

Yksi progressiivisen menetelmiä nuorentaminen tänään on lanka kasvojenkohotuksen.

Nimi “APTOS “koostuu kahdesta osasta –” a “(negaatio), ja” PTOs”, joka tarkoittaa”laiminlyönnistä” latinaksi. Menetelmä, jossa APTOS-säikeitä käytetään, tarkoittaa kirjaimellisesti “poisjättämistä”. Nostamisen jälkeen 1-3 kuukautta muodostuu uusi kudos, jossa on kirkkaat ääriviivat ja jossa on vähäisiä sidekudosvaurioita.

Monet kosmetologit tullut siihen tulokseen, että kasvojenkohotuksen APTOS langat on väli-menettely, kun se on liian aikaista kirurgisesti korjata ikään liittyviä muutoksia, ja kaikki muut ei-kirurgiset menetelmät eivät enää anna tuloksia.

  Ennen ja jälkeen valokuvien

  Ei tuloksia.

  • Kudosten ptoosi
  • Korostettu nasolabial folds
  • Ihopoimut leuassa, kaulassa, käsivarsissa ja pakaroissa.
  • Kasvojen roikkuminen

  Menettelystä

  Menettelyn kesto:

  15-30 minuuttia

  Anestesia:

  enimmäkseen ei tarpeen. Käytetään rajoitetuissa tapauksissa

  Vaikutus tulee:

  7-18 päivän kuluttua, täysin ilmenneenä 2 kuukaudessa

  Tulos

  Tiukentaa kulmakarvojen ulkoreunaa
  Smoothes nasolabial folds
  Nostaa suupieliään
  Palauttaa selvästi määritellyn ääriviivan kasvoille
  Poistaa toisen leuan ja syvät rypyt tällä alueella.
  Poistaa Brylin»
  Korjaa otsa-aluetta
  Aiheuttaa kirurgisen kasvojenkohotuksen kaltaista vaikutusta

  Aptos-säikeet

  Tämä menettely soveltuu sekä naisille että miehille – joilla on erilaiset korjaustarpeet ja eri-ikäiset.

  • Jos olet alle 40-vuotias, ja ikä muutokset eivät ole vielä suuria, niin suosittelemme Aptos imeytyviä kierteet.
  • Jos olet 40-60 vuotias, paras vaihtoehto on ei-imeytyviä kierteet, jotka ovat vieläkin pysyviä anti-aging vaikutus ja oikea jopa kehittynyt tapauksissa ptoosi, syvä nasolabial taittuu, ryppyjä, jne.

  Ennen menettelyn, asiantuntijamme arvioi kunto ihoa ja suositella kaikkein paras vaihtoehto sinulle – tai, ehkä, he määrätä toista menettely.

  Vaikutus lanka nosto on verrattavissa kirurginen hissi, mutta iho ei jää arpia, sinun ei tarvitse käyttää erityistä puristus maski ja mennä siteet. Aptos-langat, joissa on mikroskooppisia lovia, jotka sopivat kudoksiin ja estävät siirtymisen.

  Absorboitumattomat filamentit on yleensä tarkoitettu yli 40 – vuotiaille potilaille, joilla on selviä merkkejä kasvojen soikeista muutoksista. Nostolangat Aptos saa tuloksensa noin viideksi vuodeksi.

  Absorboituvat säikeet on valmistettu kaprolacista, joka liukenee täydellisesti 12 kuukauden kuluessa. Kasvojenkohotus, jossa on tämäntyyppisiä Aptos-lankoja, lisää polylaktisen hapon aiheuttamaa ikääntymistä estävää vaikutusta. Kun kierteet ovat resorboituu, tämä happo laukaisee prosesseja elvyttäminen, auttaa osaltaan luomaan luonnollisen kollageenin kehys, joka pidentää tulokset nosto ja estää etenemistä ikään liittyviä muutoksia. Lanka nosto kasvojen käyttäen absorboituvia materiaaleja on ominaista voimassaoloaika on enintään 2 vuotta.

  Valinta kierteet riippuu iästä, alueen korjaus ja toiveita, potilas – kustannukset kasvojen kohotus, jonka Aptos kierteet käytetään myös riippuu tästä. Nostamisen tulos on nähtävissä välittömästi toimenpiteen jälkeen, ja vaikutus alkaa 2-3 viikon kuluttua.

  Kierteet kasvojen nosto on polypropeeni – bio-yhteensopivia, inertti materiaali, joka ei aiheuta allergisia reaktioita ja hylkääminen kun lisätään ihon alle. Polypropyleenimateriaaleja on käytetty menestyksekkäästi silmäleikkauksissa ja kardiologisissa leikkauksissa jo pitkään. Facelift voidaan suorittaa eri-ikäisiä, riippuen tämä tekijä, potilas voidaan asentaa eri tyyppisiä lankaa, sekä ei-imeytyviä ja itsensä imeytyviä.

  Menettelyn edut:

  • Yksittäin valitut ratkaisut. Kunkin säikeet for facelift käyttäen Aptos tekniikka on omat etunsa, keskittyi nuorentaminen yksi tai useampi alueilla kasvot, kaulan tai vartalon. Lisäksi, koska minimaalinen aste trauma lanka nosto-teknologia, se voi olla suositeltavaa ihmisille, jotka eivät voi käyttää menetelmiä perinteisen kirurgiset nosto syystä tai toisesta.
  • Kaikkein luonnollisin tulos. Lanka facelift suoritetaan syvyys ei ole enempää kuin 3-5 mm, mikä eliminoi vahinkoa hermopäätteitä ja suuria aluksia. Kun käytetään mitä tahansa langan nostotekniikkaa, voidaan taata vähimmäiskesto kasvojen ilmaisujen kunnostamisessa ja säilyttämisessä.
  • Maksimiturvallisuus, minimaaliset vammat ja pitkäaikaiset vaikutukset. Nämä ovat tavoitteita, joihin langan kiristämismenetelmien kehittäjät pyrkivät työssään luodessaan uusia tuotteita. Turvallisuuden nosto kierteet on taattu käyttämällä haavanompeluaineet, joita on käytetty vuosikymmeniä lääketieteessä ompelemalla haavat, sekä tekniikka asennettaessa kierteet, ottaen huomioon ominaisuudet anatominen rakenne korjaus-alueelle.
  • Nopea näkyvä tulos. Kasvojen eri osien nostaminen kestää enintään 15 minuuttia, ja kasvojen nostaminen kestää noin puoli tuntia. Ensimmäiset muutokset tulevat havaittaviksi langan lisäämismenettelyn päätyttyä. Jälkeen 2-3 viikkoa, tulos nosta huipussaan ja kestää 2-5 vuotta, riippuen materiaalin asennettu kierteet. Paikan päällä voi lukea kasvojen nostamista koskevia arvosteluja ja nähdä kuvia potilaista, jotka on otettu ennen hissiä ja sen jälkeen.

  Kysymyksiä ja vastauksia

  Hinnat APTOS-säikeissä

  Mesolangat-ja APTOS-langat
  Masoniittimono - nostolanka 35 €
  Masoniittimonono-Nostokaimennimi-Tornadonosturuuvi39 €
  Mezoniti - Mono-Nostolanka mezoniti - lanka, jossa on kaksoiskokoa 90 € alkaen
  Mezoniti - Mono-Nostolanka mezoniti - lanka, jossa on kaksoiskokoa 120 € / säie alkaen
  Masoniittimononitartha, säikeiden nostaminen 90 € / säie alkaen
  Kettuefekti 360 €

  Ilmoittaudu ilmaiseen konsultointiin


   Kaikkien klinikoiden osoitteet

   FINLAND – HELSINKI

   Fredrikinkatu 64, 00100 Helsinki

   (+358) 44 242 9420

   Olemme auki:

   Ma-Pe: 09:00 – 19:00
   La-Su: sopimus

   ESTONIA – KESKLINN

   Jõe 2B, 10151 Tallinn

   (+372) 677 677 1

   Olemme auki:

   Ma-Pe: 09:00 – 19:00
   La-Su: sopimus

   ESTONIA – MUSTAMÄE

   Sipelga 2, 13423 Tallinn

   (+372) 6 700 888

   Olemme auki:

   Ma-Pe: 10:00 – 19:00
   La-Su: sopimus

   ESTONIA – LASNAMÄE

   Linnamäe tee 3, Tallinn

   (+372) 6 797 797

   Olemme auki:

   Ma-Pe: 09:00 – 19:00
   La-Su: sopimus

   Olemme sosiaalisissa verkostoissa

   [elfsight_instagram_feed id=”4″]

   Viimeaikaiset arvostelut

   Saatat olla kiinnostunut

   Valikko