1. Etusivu
 2. Инъекционная Косметология
 3. Ääriviivat muovi

Ääriviivat muovi

Täyttö määrä yksittäisiä alueita kasvojen tai elin, jolla on erityisiä lääkkeitä, täyteaineita lisätään ihon alle, kutsutaan muotoiluun.

Välitön tulos.

Lääke hajoaa täysin vaarattomiksi aineosiksi kehossa.
Menettelyn tulos säilyy 6 kuukaudesta 2 vuoteen.

Yhteensopivuus kosmeettisten menetelmien kanssa.

Mitä se on?

Ääriviivat plastiikkakirurgia on ruiskeena tekniikka poistaa ryppyjä ja korjata kasvojen ääriviivat, joka perustuu täyttö ihonalainen ontelo, jossa erityisiä lääkkeiden (täyteaineita).

Tämä sisältää usein tasoittaa ryppyjä Botox injektionesteisiin, mutta useimmat lääkärit yleensä erottaa tämän tyyppinen menettely erillisessä suuntaan kosmetiikka.

Lausutaan anti-aging vaikutus ja mahdollisuus tehdä merkittäviä muutoksia kasvonpiirteitä käyttäen täyteaineita salli meidän puhua ääriviivat plastiikkakirurgia arvoinen vaihtoehto plastiikkakirurgia.

  Ennen ja jälkeen valokuvien

  Ei tuloksia.

  • Vaakasuorat rypyt otsassa
  • Kulmakarvat
  • Ikään liittyvät muutokset kasvoissa
  • Syvät nasolabiaaliset laskostukset
  • Viivat suupielissä
  • “Crow’ s feet»
  • Ikään liittyvät muutokset huulissa ja ohuissa huulissa
  • Roikkuvat korvalehdet
  • Nenän epäsäännöllinen muoto
  • Aknen aiheuttamien arpien ja arpien poistaminen

  Menettelystä

  Menettelyn kesto:

  30-40 minuuttia

  Lääke:

  hyaluronihapon täyteaineet

  Esiintymistiheys:

  toistetaan 8-12 kuukauden jälkeen

  Vaikutus tulee:

  lähes välittömästi istunnon päättymisen jälkeen

  Tulos

  Yleinen ikääntymistä estävä vaikutus
  Nasolabiaalinen poimu eliminoituu.
  Parantaa ihon rakennetta ja värjäytymistä
  Parantaa ihon yleistä tilaa: lisääntynyt sävy, kimmoisuus, parillinen sävy
  Hienot kasvorypyt katoavat, syvimmät jäävät huomaamatta.
  Soikea naama on palautettu.
  Huulen ääriviivat kirkastuvat ja viehättävät.
  Arpien tasoittaminen tai täydellinen katoaminen

  Miten ääriviivaus suoritetaan?

  Huolimatta yleisestä turvallisuuden menettelyn, vain pätevä asiantuntija voi oikein valita lääke, määrittää tarvittava annos ja pistoksen pistettä.

  Ääriviivat muovi leikkaus suoritetaan avohoidossa, osana yhtenäistä menettelyä (toisin, esimerkiksi, mesoterapia, joka tarjoaa kursseja 4-10 tai enemmän menettelyjä). Puudutusvoidetta levitetään esipuhdistetulle iholle, minkä jälkeen lääkäri jatkaa suoraan injektioon. Prosessi kestää 15-40 minuuttia käsittelyalueen koosta riippuen.

  Kiistelyn tärkeä piirre on kuntoutusjakson puuttuminen. On olemassa vain pieniä rajoituksia, joita on noudatettava ensimmäisen 1-2 viikon ajan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi (raja mekaanisia vaikutuksia käsitelty alueella, välttää vierailevat sauna, uima-allas ja Solarium).

  Pistosten tulos on havaittavissa lähes välittömästi. Muutosten alustava arviointi voidaan antaa 1-2 päivän kuluttua ja viimeinen noin viikon kuluttua. Käytetyn lääkkeen tyypistä riippuen vaikutus kestää 4-6 kuukautta-useita vuosia.

  Nasolabiaalisten laskostusten ääriviivat

  Merkittävästi pilata ilmaus kasvot ja ikä “rypyt”, jotka menevät päässä nenänpielet alas kulmat huulet. Ne ovat yleensä hyvin syviä. Joskus on vain lyhennettävä nenäleikkauksia, jotta kasvot olisivat nuoremmat.

  Nenäleikkausten korjaaminen kestää noin 30 minuuttia. Se on kivuton (käytetään mikroneuloja), eikä siitä aiheudu turvotusta tai mustelmia. Vaikutus on havaittavissa välittömästi menettelyn jälkeen.

  Viikon aikana potilaan ei suositella kasvohierontaa. Vältä myös äkillisiä lämpötilamuutoksia ja suoraa auringonvaloa. Tämän jälkeen lopullinen vaikutus on nähtävissä, ja vaikutus kestää jopa vuoden.

  Nasolabiaaliset laskostukset yhdistetään usein huulileikkauksiin.

  Huulten ääriviiva

  Tämä on yksinkertainen ja turvallinen huulten suurentamisleikkaus. Ihonalaiset injektiot (hyaluronihappogeeli) auttavat antamaan ohuille huulille halutun määrän.

  Tehokasta huulipunaa varten on tärkeää käyttää hyvää lääkettä ja sen oikeaa annostelua. Sitten geelin leviäminen kasvoihin suljetaan pois, eikä sinettejä ole. Klazkon klinikan johtavat asiantuntijat käyttävät uusimman sukupolven turvallisia täyteaineita.

  Toimenpide suoritetaan ilman nukutusta. Kesto 10-30 minuuttia. Tulos näkyy välittömästi ja kestää 8-10 kuukautta. Sen jälkeen täyttöaine imeytyy ja poistetaan turvallisesti ruumiista. Toimenpide voidaan toistaa odottamatta viimeistä käyttöpäivää.

  Silmien ääriviiva

  Kaunis sileä iho silmien ympärillä on merkki nuorekkuutta ihon ja sen hyvä sävy. Valitettavasti silmien ohut ja hauras iho-on alttiina katoamiselle ja ikääntymiselle. Tämä haitta voidaan helposti korjata kosmeettinen.

  Silmien ääriviivat ovat “crow’ s feet ” (ryppyjä silmien ulkopuolella) ja repeämä. Ryppyjen syvyydestä riippuen käytetään täyteaineita, joiden tiheydet ovat erilaiset.

  Älä ota aspiriinia ja alkoholia sisältäviä lääkkeitä kolmeen päivään ennen silmien ääriviivaamista. On myös vältettävä suoraa auringonvaloa.

  Leikkaus kestää noin tunnin. Useimmiten se suoritetaan ilman nukutusta.

  Istunnon jälkeen iho voi olla hieman punoitettuna useita tunteja. Kolmen päivän ajan et voi vierailla kylpyammeissa, saunoissa, solariumissa, sinun on vältettävä fyysistä toimintaa.

  Silmien ääriviivat suoritetaan kerran tai kahdesti vuodessa. Koska injisoitu geeli liukenee tänä aikana.

  Poskipäiden ääriviivat

  Kauniit ovaalinmuotoiset Kasvot eivät ole kaikille luonteenomaisia. Mutta jopa luonnonkauneus alkaa haalistua ajan myötä. Poskipäät roikkuvat, nenäleikkaukset laskevat. Kaikki tämä saa kasvot väsyneiksi ja tyytymättömiksi.

  On olemassa kaksi tapaa mallintaa kasvot soikea: turvautumatta plastiikkakirurgia kasvot soikea (sen alempi kolmas) tai tehdä ilman leikkausta, pysähdy ääriviivat muovi poskipäät.

  Kosmeettisia menetelmä perustuu käyttöön geeli täyte keskelle ja syvä kerrokset dermis, joka sisältää luonnollisia ainesosia, kehomme: kollageeni ja hyaluronihappo. Toinen aine mahdollistaa kosteuden säilymisen iholla ja stimuloi myös ihon uusiutumista. Näiden täyteaineiden käyttöönoton myötä iho muuttuu tuoreeksi ja näyttää nuorelta.

  Menettely suoritetaan vuosittain tai kahden vuoden välein, riippuen alkuperäisen kunto ja kireys ihon. Hinta ääriviivat plastiikkakirurgia poskipäät 30000 ruplaa, hinta riippuu määrä tarvittavat lääkkeet (täyteaineita) ja vaihtelee suuresti, tarkan hinnan voit selvittää, kuullen asiantuntijoita.

  Kysymyksiä ja vastauksia

  Hinnat Ääriviivat muovia

  Nenän ääriviivat
  Filler - Juvederm 0,55ml250 €
  Filler - Juvederm 1,0ml330 €
  3D nenä mesothread250 €
  Lipolyyttinen nenässä (määrän pienentämiseksi) 1,0 ml95 €
  Nenän kärjen nostaminen-Botox 75 €

  Ilmoittaudu ilmaiseen konsultointiin


   Kaikkien klinikoiden osoitteet

   FINLAND – HELSINKI

   Fredrikinkatu 64, 00100 Helsinki

   (+358) 44 242 9420

   Olemme auki:

   Ma-Pe: 09:00 – 19:00
   La-Su: sopimus

   ESTONIA – KESKLINN

   Jõe 2B, 10151 Tallinn

   (+372) 677 677 1

   Olemme auki:

   Ma-Pe: 09:00 – 19:00
   La-Su: sopimus

   ESTONIA – MUSTAMÄE

   Sipelga 2, 13423 Tallinn

   (+372) 6 700 888

   Olemme auki:

   Ma-Pe: 10:00 – 19:00
   La-Su: sopimus

   ESTONIA – LASNAMÄE

   Linnamäe tee 3, Tallinn

   (+372) 6 797 797

   Olemme auki:

   Ma-Pe: 09:00 – 19:00
   La-Su: sopimus

   Olemme sosiaalisissa verkostoissa

   [elfsight_instagram_feed id=”4″]

   Viimeaikaiset arvostelut

   Saatat olla kiinnostunut

   Valikko