Botox – menettely, joka voidaan tehdä lounastauon aikana

Ei kommentteja

Nykyään Botox on nopein, tehokkain ja turvallisin tapa palauttaa nuoruus.

Botoxin edut ovat ilmeisiä. Muutama pieni injektio ja jopa syvimmät rypyt häviävät. Tämä ei ole leikkaus, joten kuntoutusjaksoa, turvotusta ja kipua ei ole. Menettelyä kutsutaan jopa “lounasaikaiseksi injektioksi”, koska se vie vain noin 20 minuuttia. Menettelyn tärkein etu on turvallisuus. Botox, samoin kuin toinen kauneudenhoitoon käytettävä lääke – Dysport – on lääkärien hyväksymä ympäri maailmaa!

Modernin lääketieteen ja kosmetologian klinikalla Lux-Medicus Botox-injektioita tekevät vain kokeneet lääkärit.

Klinikkamme asiantuntijat puhuvat sujuvasti kaikkia injektiotekniikoita ja asettavat päätehtävän Botoxin käyttöönotossa, jotta potilaat näyttävät luonnollisilta Botox-injektioiden jälkeen. Tämä saavutetaan laajalla kokemuksella Botox-injektioista, erinomaisella anatomian tuntemuksella ja farmakologian tuntemuksella.

Botox-toimenpiteen aikana lääkkeitä ruiskutetaan lihaksensisäisesti tiukasti määriteltyihin kohtiin lähellä hermo-lihasliitoksia. Botuliinitoksiini estää nämä yhdisteet ja lamauttaa väliaikaisesti lihaksen. Tämän seurauksena rypistynyt lihas, joka venyttää ihoa, rentoutuu.

Botox-injektiot, joiden tarkoituksena on korjata jäljitteleviä ryppyjä, vähentävät näkyvästi ryppyjä: silmät, otsa, kulmakarvat, suu.

Menettelyn suurin vaikutus saavutetaan 5-8 päivän kuluttua

Botoxin tulos on upea, iho kiristyy niin paljon, että näytät heti 5-10 vuotta nuoremmalta

On tärkeää, että Botox-injektiot eivät kerry elimistöön ja poistuvat kokonaan muutamassa päivässä. Ainoa jäljellä on maaginen tasoitusvaikutus.

Botox-injektiot ovat kuitenkin lyhytaikaisia ja liukenevat kokonaan noin kuudesta kuukaudesta vuoteen. Sen jälkeen sinun on päätettävä, tehdäänkö Botox uudelleen vai jätetäänkö kaikki ennalleen. Muuten, toistuvat Botox-injektiot tarjoavat usein pidempikestoisen vaikutuksen kuin ensimmäinen.

Botox-injektiot ovat nopea, helppo yksinkertainen ja kivuton tapa unohtaa jäljittelevät ryppyjä pitkäksi aikaa

Alennuskuponki

    Viimeisimmät artikkelit
    Valikko