Ei-kirurginen rinoplastia: nenän muodon korjaus täyteaineilla

Ei kommentteja

Joka toinen ihminen planeetallamme haluaa korjata nenänsä muodon

Mutta kaikki eivät päätä radikaalisesta korjauksesta, koska kirurginen rinoplastia on radikaali menetelmä, jonka jälkeen ei ole paluuta. Ja jos tällaisen toimenpiteen tulos ei ole sinun makusi? Valitettavasti ei ole mahdollista palauttaa kaikkea sellaisena kuin se oli. Siksi lääkäreiden ja kosmetologien yhteisillä ponnisteluilla keksittiin täysin uusi menetelmä nenän korjaamiseksi – ei-kirurginen rinoplastia.

Tekniikan ydin ja käyttöaiheet

Ei-kirurgisen rinoplastian tarkoitus on pysyvä mutta väliaikainen nenän muodon korjaus. Sen avulla voit tehdä nenästä tasaisen, poistaa tarpeettomia kolhuja tai kuoppia. Ei-kirurginen korjaus ei kuitenkaan voi vähentää nenää tai muuttaa radikaalisti tätä kasvosi osaa.

Tämän menetelmän ydin on melko yksinkertainen – tiettyjä aineita ruiskutetaan ihon alle ongelma-alueelle – täyteaineita. Injektioiden määrä ja sijainti riippuvat käsillä olevasta tehtävästä – nenän korjauksen tulee olla merkittävä tai hienovarainen

Lisäksi toimenpide suoritetaan usein voimakkaiden puutteiden läsnä ollessa, jotka voidaan poistaa vain leikkauksella. Tässä tapauksessa se toimii väliaikaisena toimenpiteenä, jonka avulla voit saada tiettyjä esteettisiä parannuksia (esimerkiksi jos leikkaus ei ole vielä mahdollista lääketieteellisistä syistä tai potilas ei ole täysi-ikäinen).

Menettelyn tekniikka ja palautumisaika

Ennen manipulointia potilaan on saatava tapaaminen ihotautilääkäriin ja kirurgiin voidakseen määrittää tulevan toimenpiteen määrän ja valita optimaalisen lääkkeen. Sinun on myös neuvoteltava terapeutin kanssa vasta-aiheiden puuttumisesta tai läsnäolosta.

Menettely suoritetaan avohoidossa käyttäen paikallista anestesiaa. Nenän ja poskien iho hoidetaan antiseptisellä aineella ja voidellaan erityisellä anestesia-aineella. Altistuminen säilyy 15 minuutin ajan ja lääkäri alkaa pistää täyteainetta. Korjausaine ruiskutetaan tiukasti ennalta valituilla alueilla ja pieninä määrinä. Käsittely kestää 30-45 minuuttia. Palautettuaan ihon herkkyyden potilas voi mennä turvallisesti kotiin.

Palautumisjakso ei kestä kauan – päivässä voit palata normaaliin elämään, ja rhinoplastian lopullinen vaikutus näkyy 3-4 päivän kuluttua. Harvoissa tapauksissa pieniä komplikaatioita voi esiintyä mustelmien tai paikallisen turvotuksen muodossa alueella, jolla manipulointi suoritetaan. Ne katoavat kuitenkin hyvin nopeasti ilman mitään parantavaa tai fysioterapiaa.

Suositukset menettelyn jälkeen:

Levitä heti injektion jälkeen kylmää pistoskohtaan – tämä estää turvotuksen ja hematoomien kehittymisen. Joskus seuraavana päivänä käsittelyn jälkeen on tarpeen hieroa korjattu alue, jotta täyteaine jakautuu paremmin ihon alle.

Ainoa ehto sekä toipumisjaksolla että myöhemmässä elämässä on nenävammojen ehkäisy. Tämän säännön noudattamatta jättäminen johtaa vaikutuksen tasaantumiseen ja jopa vakavampiin komplikaatioihin – fibroosin kehittymiseen, geeli-implantin siirtymiseen, verisuonten emboliaan injektoidun aineen avulla.

 

Alennuskuponki

    Viimeisimmät artikkelit
    Valikko