Mesolangat: kenelle tämä menettely sopii?

Ei kommentteja

Yksi tehokkaimmista ja siksi suosituimmista menettelyistä on nykyään ihon kiristäminen bioliukoisten kuitujen avulla. Menettelyn ydin on, että mesolangat ruiskutetaan ihon alle neulalla muodostaen kehys. Jonkin ajan kuluttua ne alkavat hajota kehossa hajoamalla hiilidioksidiksi ja vedeksi. Langan tilalle muodostuu kollageenikuituja, jotka kiristävät ihoa.

Lanka itsessään on ohut ompelemateriaali, joka tuhoutuu kokonaan kehossa. Langat ovat erityyppisiä ja eroavat koostumukseltaan ja muodoltaan.

Kaikki langat on alun perin kyllästetty aseptisella aineella, mikä tekee niistä sinisen. Kirkas antiseptisen käsittelyn väri on tarpeen asiantuntijalle langan asettamisen helpottamiseksi.

Lanka muuttuu näkymättömäksi 2-3 päivässä toimenpiteen jälkeen.

Tehokkain on mesolangan käyttö kasvoilla ja dekolteella. Oikean vaikutuksen saavuttamiseksi lankojen lukumäärän tulisi olla keskimäärin noin 40kpl. Tätä menettelyä voidaan käyttää myös rinnassa, käsivarsissa, vatsassa ja jaloissa.

Menettelyn täydellinen vaikutus ei tule välittömästi, vaan vasta sen jälkeen, kun lanka alkaa hajota biologisesti, yleensä se kestää 2-3 kuukautta. Vaikutus kestää toimenpiteen jälkeen noin 2-3 vuotta. Verrattuna muihin nuorentamismenetelmiin mesolangoja pidetään vähiten traumaattisina. Oikealla injektiotekniikalla toimenpiteen jälkeen ei ole käytännössä mitään turvotuksia ja mustelmia.

Tämä toimenpide on ei-kirurginen kasvojenkohotus, joka antaa mahdollisuuden näyttää 10-15 vuotta nuoremmalta. Ennen tätä menettelyä on pääsääntöisesti tarpeen neuvotella asiantuntijan kanssa langan määrän ja vaihtoehdon määrittämiseksi.

Alennuskuponki

    Viimeisimmät artikkelit
    Valikko