Tehokas kuorinta PRX-T33

Ei kommentteja
Nykyään PRX T33 -kuorinta on saanut parhaat arvostelut ja se on yksi kosmetologian suosituimmista kasvojen kuorinnoista ympäri maailmaa!
PRX-T33 on innovatiivinen hoito, joka poistaa epätäydellisyydet, arvet, ryppyjä, hyperpigmentaation ja muut puutteet. Kuorinta PRX-T33 vaikuttaa ihon syviin kerroksiin käytännössä vaikuttamatta pintakerrokseen. Siksi toimenpiteen jälkeen iho ei hilseile eikä tarvitse kuntoutusta.
Lux-Medicus-klinikan asiantuntijat suosittelevat myös PRX-T33 -kuorinnan yhdistämistä muihin toimenpiteisiin, kuten:
PRX-T33-kuorinta voi olla ensimmäinen vaihe ihonhoito-ohjelmassasi aikana, jolloin et ole vielä päättänyt perusmenetelmistä.
Se toimii myös ihanteellisena lisäaineena täyteaineisiin – kun yhdistät kauneuden injektiot kemiallisten kuorien kanssa, täyteaineiden käytön tulos paranee huomattavasti. PRX-T33 on hyvä vaihtoehto niille, joille mekaaninen ärsytys ja laitteistotekniikat ovat vasta-aiheisia. Toisin kuin muut kuorinnat, PRX-T33 ei vahingoita ihoa, ja toipumisjakso toimenpiteen jälkeen on minimaalinen. Ensimmäisen toimenpiteen jälkeen PRX-T33 -kuorinta parantaa ihon rakennetta ja väriä. Iho muuttuu sileäksi, säteileväksi, kosteutetuksi. Toimenpiteiden jälkeen jäljittelevät ryppyjä, pigmenttiä vähennetään merkittävästi, ruusufinni poistuu. Kuorintaa voidaan käyttää kaulan ja dekolteen alueiden nuorentamiseen.
Menettely kestää 30-40 minuuttia.
Tavallinen kurssi koostuu 4-6 kuorinnasta, ja niiden välinen aika on 1-1,5 viikkoa
Alennuskuponki

    Viimeisimmät artikkelit
    Valikko